21. jótékonysági ovibál 2020.

Farsangi jótékonysági ovibál

21. alkalommal rendezte meg jótékonysági farsangi bálját a Tarkabarka–Kunterbunt Óvoda és a Tarkabarka–Kunterbunt Alapítvány 2020. január 25-én az Erkel Ferenc Művelődési Központban.

Svigruháné Jászkovics Anna óvodavezető és Rapcsákné Csoma Irén Kuratóriumi tag megnyitóját követően fő attrakcióként ezúttal a Hófehérke óvodai napi aktualitásokból összeállított humoros átiratát adták elő a lelkes óvó nénik. A műsor hagyománnyá vált részeként sváb népviseletbe öltözött - szülőkből és nevelőkből álló - nemzetiségi tánccsoport szórakoztatta az érdeklődőket.

Nagy örömünkre szolgált, hogy idén is sok szülő látogatott el rendezvényünkre és támogatásukkal jelentős mértékben hozzájárultak az udvari óvodai játékok soron következő beszerzéséhez. Az ovibált jelenlétével megtisztelte Budakeszi Város alpolgármestere, ‘Sigmond Bertalan, valamint Budakeszi Város Német Önkormányzatának elnöke Schrotti János.

A rengeteg felajánlás megalapozta az est hangulatos fénypontját, az izgalmas és vidám tombolasorsolást. /A tombolafelajánlók névsorát megtalálják az óvoda honlapján/.

Az önfeledt táncoláshoz a zenét DJ Stady szülő biztosította.

Az est kiválóan bizonyította, hogy az óvodai dolgozók és a szülők áldozatos szervezői munkája hogyan tudja összekapcsolni a kulturált szórakozást és a jótékonykodást.



 

Rapcsákné Csoma Irén

óvodapedagógus