Jótékonysági Bál köszönet 2013


„Unser Kunterbunter Ball ist heute, seid gegrüsst ihr lieben Leute! Gute Laune, leckeres Essen habt ihr hoffentlich alle dabei!  Tanzfreudige Frauen und Männer schwingt euere Beine, herzlich willkommen!”

Így üdvözölte Hegedüsné Merétei Márta óvodavezető helyettes az egybegyűlt vendégeket.

„Itt van már a farsang

Tánccal és zenével,

Csínján sosem bánik

Széles jókedvével.”

Ezzel a farsangi mondókával kezdte ünnepi köszöntőjét óvodánk alapítványának elnöke Kereszturyné Lévai Magdolna. Már közel 20 éve rendez a Tarkabarka/Kunterbunt Óvoda és a Tarkabarka/Kunterbunt Alapítvány jótékonysági batyus bált, melynek helyszíne ezúttal is az Erkel Ferenc Művelődési Központ volt.A vendégek köszöntéséhez ebben az évben is Jakab Rozi szülei ajánlották fel a pezsgőt. Idén is saját műsorszámokkal leptük meg a bálozókat. A Német Dalárda az óvónői kórussal közösen Molnár Károlyné vezetésével vidám német és sváb dalokat énekelt, melyeket Bechtold Róza és Nagy Attila harmonikával kísértek. A szülőkből és óvónőkből megalakult tánccsoport Ormai Sebestyén vezetésével sváb táncokat adott elő.

A ráadás után a táncosok a közönség soraiból választottak maguknak párt és ezzel a nyitótánccal kezdődött a hajnalig tartó mulatság.


A jótékonyság mellett a felhőtlen szórakozás, a hagyományőrzés és a közösség formálás is fontos volt. A bevételt mozgásfejlesztő eszközök vásárlására fordítjuk.

Köszönjük Bakács Bernadett alpolgármester asszonynak, Nagy Mihályné Starcz Terikének a Hagyományőrző Kör elnökének, valamint Schrotti Jánosnak Budakeszi Város Német Önkormányzat elnökének, hogy jelenlétükkel megtisztelték a rendezvényünket!

Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik önzetlen munkájukkal, tombola-felajánlásukkal, teremdíszítéssel támogatták az est sikerét. A tombolafelajánlók névsora, valamint a bálon készült fényképek az óvoda honlapján érhetők el.


Az óvodavezetővel készített rövid báli interjú pedig a Budakörnyéki TV-ben látható:

http://www.budakornyekitv.hu/telepulesek/budakeszi/247-tarkabarkakunterbunt-ovoda-farsangi-balja

Svigruháné J. Anna

óvodavezető